keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Kurrr sanoo pulu

Meillä on puluongelma. Ne kakkii meidän partsille ja huhuilee ikkunoiden takana. Huuu.. Ja mun kuumavesivaraajan päälle on pesiytynyt orava. Viimeinen havainto on kuitenkin parin viikon takaa, se sai silloin oravaluudasta ja katosi. Eläimellistä menoa.

Muuten kaikki on aivan loistavasti. Lentomatka sujui leppoisasti, taksimatkasta selvisin hengissä (tavoitteet ei ollu kovin korkealla), talo löytyi yön pimeydestä, samoin asunto ja kämppis. Molemmat on todella mukavia, ei olisi voinut paremmin sattua. Kunhan illat hieman viilenee, kämpän etupartsilla on niin mukava hengailla.. Tunnen nää seudut entuudestaan viime kesältä, joten osasin suunnistaa tikkana kantakahvilaan ja tilata maukasta paneeria iltapalaksi. Nam.

Viikonloppuna mennään kämppiksen ja toisen suomalaisen tytön kanssa käymään Haridwarissa, parin sadan kilsan päässä sijaitsevassa pyhässä kaupungissa. Pelkkää kasvisruokaa, ei alkoholia. Pyhiä rituaaleja ja vuosittainen megatapahtuma Mela. Joka 12. vuosi Kumbh Mela, jolloin Tampereen kokoiseen kaupunkiin änkääntyy kymmeniä miljoonia ihmisiä. Ihan oikeasti.

Menomatkalle varattiin sängyt ekan luokan vaunusta, elämän pikku luksusta. Paluumatkalle sain onneksi vängättyä vähän maanläheisempää menoa. Voin muuten sanoa, että lippujen tilaaminen Intian valtion rautateiden nettipalvelusta ei oo ihan helppoa. Meno-paluuseen saatiin kolmen naisen voimin tuhrattua kolmisen tuntia, ja kaiken raadannan seurauksena ollaan jonotuslistalla numerot WL 17, 18 ja 19. Mitä ikinä se sitten meinaa, toivotaan, että päästään huomenna matkaan.

Intialla ja mulla synkkaa joka tapauksessa hyvin, ihan turhaan jännitin.

Ei kommentteja: