torstai 21. toukokuuta 2009

Paluu rikospaikalle

Niin siinä lopulta kävi, että laitos lupasi maksaa mun lennot Delhiin jotta pääsen tekemään kerrassaan uraauurtavaa, älyllisesti kunnianhimoista ja tietysti maailmanparantavaa tutkimusta intialaisista sijaissynnyttäjistä. Sopii, kiitos, tuloksista keskustellaan joskus myöhemmin.

Starttaan matkaan heti siskon häiden jälkeen syyskuussa ja palaan joulukuun kynnyksellä. Matkakuume alkaa kummasti nousta jo nyt, on huomattavasti vähemmän kuumottavaa mennä takaisin kun tuntee muutaman ihmisen, osaa liikkua kaupungissa ja tietää mistä saa parhaat shahi paneerit. Arvostan myös reissun ajankohtaa, joka ajoittuu sopivasti kiehuvankuuman kesän ja sateiden perään. Delhissä pitäisi siis olla vielä lämmintä mutta kuivaa, täydellistä. Etenkin kun vertaa samaan aikaan Helsingissä. Eipä tarvitse tänä vuonna kahlata kahta kuukautta loskaisia katuja monot märkänä.

Tietysti reissulla pitää keskittyä tekemään ahkerasti töitä, haastateltavien löytäminen ei varmasti tule olemaan helppoa eikä aikaa ole liian kanssa. Mutta kyllä mielessä on myös mahdollinen paluu viime kesän joogakoululle, pienet ostoskierrokset Sarojini Nagarilla ja ylimääräisen lomaviikon rajattomat mahdollisuudet. Himottaisi mennä Kashmiriin, Goalle, Keralaan, Kala-kalakuttaan.. Kyllä opiskelu on taas ihanaa.

Ei kommentteja: